Mondklachten in het weekend? Ga naar de weekend tandarts in Den Haag

Ook als u uw gebit goed verzorgt, kan het voorkomen dat u plotseling te maken krijgt met mondklachten. Denk hierbij aan kiespijn, maar ook aan een afgebroken tand of een beschadigde vulling. Heeft u doordeweeks te maken met vervelende mondklachten, dan kunt u vaak gewoon bij uw eigen tandarts terecht om uw klachten te laten onderzoeken en op te laten lossen. Krijgt u echter in het weekend plotseling te maken met vervelende klachten, dan is de kans groot dat uw eigen tandarts niet geopend is. Kunt u echt niet wachten tot de eerstvolgende werkdag om een afspraak te maken? Bezoek dan MID tandartsen: uw weekend tandarts Den Haag.

MID tandartsen: ook in het weekend

De meeste tandartsen sluiten hun praktijk in het weekend. Dit betekent dat als u in het weekend met klachten kunt te zitten, u moet wachten tot de eerstvolgende werkdag om een afspraak te maken. In de praktijk betekent dit dat u vaak nog enkele dagen met klachten moet blijven zitten tot u geholpen kunt worden, want niet iedere tandarts heeft de eerstvolgende werkdag meteen ruimte voor u en uw klachten. Wilt u meteen geholpen worden, zodat u niet het gehele weekend en mogelijk enkele dagen daarna met klachten thuis zit? Bel dan MID tandartsen, want onze praktijk is ook in het weekend geopend.

Een afspraak inplannen? Neem contact op!

Heeft u last van klachten en wilt u direct een afspraak inplannen bij de weekend tandarts Den Haag? Neem dan contact op met MID tandartsen. U kunt klant worden door het online inschrijfformulier in te vullen, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen als u niet al uw gegevens bij de hand heeft. Kom zo snel mogelijk langs en u bent snel van uw klachten af.

   Avondtandarts Amstelveen     Weekend Tandarts Laren     Contact