Weekend tandarts in Amstelveen

Wanneer men kiespijn heeft of er is een vulling uit of stuk gegaan tijdens bijvoorbeeld het eten. Dan is het zeer prettig dat u naar een weekend tandarts kunt gaan. MID Tandartsen staat dan voor u klaar te Amstelveen. Deze praktijk staat niet alleen bekend om het leveren van goede kwaliteit. Ook is hier de persoonlijke aandacht voor de patiënt.

Voor veel mensen is een bezoek aan de tandarts geen prettige gedachte. Sommige mensen zijn zelfs angstig om naar de tandarts te gaan. Hierdoor wordt een bezoek aan de tandarts zelfs vermeden. Omdat u hier bij de weekend tandarts te Amstelveen op een professionele manier de uitstekende begeleiding krijgt, kunt u opgelucht ademhalen als de behandeling klaar is omdat er goed wordt omgegaan met de angst van de patiënt.

Diverse specialisten onder één dak

U kunt bij MID Tandartsen niet alleen in het weekend terecht. Ook kunt u gewoon een afspraak maken op een doordeweekse dag wanneer het u uitkomt bij ons in Amstelveen. Omdat wij diverse specialisten onder een dak hebben, is de kans zeer klein dat u voor een bepaalde behandeling zal moeten worden doorgestuurd wanneer er een complicatie optreed. Denk hierbij ook aan een kindertandarts. De kindertandarts zal op een leuke speelse manier de controle en of behandeling aan de tanden uitvoeren. Ook is er een orthodontist in dienst. De orthodontist staat klaar voor jong en oud om ervoor te zorgen dat uw tanden mooi recht gaan staan. En u of uw kind weer een mooie lach heeft.

   Avondtandarts Amstelveen     Weekend tandarts Buitenveldert     Contact