MID Tandartsen: uw weekend tandarts in Buitenveldert

Wie zo lang mogelijk plezier wil hebben van mooie en gezonde tanden, moet zijn of haar gebit goed verzorgen. Dit betekent dat u niet alleen dagelijks uw tanden moet poetsen, maar ook regelmatig een professional naar uw gebit moet laten kijken. Zoekt u een bekwame tandarts in Buitenveldert? Dan bent u bij MID Tandartsen aan het juiste adres. Met vier verschillende vestigingen in ons land, waaronder een vestiging in Buitenveldert, kunt u altijd bij ons terecht voor de beste mondzorg.

MID Tandartsen: alle professionals op 1 locatie

Veel tandartspraktijken hebben een of twee tandartsen in dienst die u alleen kunnen helpen met de halfjaarlijkse controle en standaard ingrepen. Heeft u een andere behandeling nodig, dan wordt u door deze tandartsen vaak doorverwezen naar een andere praktijk of naar het ziekenhuis. Komt u bij MID Tandartsen, dan wordt u door deze weekend tandarts Buitenveldert bijna nooit doorverwezen naar een andere specialist. Dit komt omdat alle mondzorg specialisten bij MID Tandartsen rondlopen, wat betekent dat er altijd een specialist in huis is om u van dienst te zijn met uw specifieke klacht.

Inschrijven bij MID Tandartsen

Wie de halfjaarlijkse controle uit wil laten voeren door de tandartsen van MID Tandartsen en aanvullende mondzorg ook van onze praktijk wil ontvangen, dient zich in te schrijven bij een vestiging naar keuze. U kunt telefonisch contact opnemen om in het klantenbestand terecht te komen, maar u kunt ook eenvoudig een online inschrijfformulier op de website invullen. En heeft u niet al uw gegevens bij de hand? Maakt u zich dan geen zorgen, want wij kunnen u ook terugbellen om de inschrijving op een later tijdstip te voltooien. Wilt u meerdere mensen inschrijven bij de weekend tandarts Buitenveldert, dan moet u voor iedere persoon een inschrijvingsformulier invullen op de website.

   Avondtandarts Amstelveen     Weekend tandarts Den Haag     Contact