MID Tandartsen: uw tandarts in Amstelveen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goede tandarts in Amstelveen en de omgeving van Amstelveen? Schrijf u dan in bij MID Tandartsen. MID Tandartsen heeft diverse praktijken, waaronder een moderne praktijk in Amstelveen. En omdat u bij onze praktijk in Amstelveen met vele diverse tand gerelateerde problemen en/of klachten terecht kunt, kunt u altijd door onze professionele tandartsen geholpen worden.

De mondzorg van MID Tandartsen

MID Tandartsen heeft een groot team met specialisten die u kunnen helpen met diverse tand gerelateerde problemen en/of klachten. De mondzorg die onze specialisten u kunnen bieden, bestaat uit de volgende facetten:

- Algemene tandheelkunde.

- Tandtechniek.

- Mondhygiëniste.

- Implantaten.

- Beugeltandarts.

- Scanapparatuur.

- Parodontologie.

- Cosmetische tandheelkunde.

En bent u op zoek naar een professional voor een zorgvuldige second opinion? Dan kunt u ook bij deze tandarts Amstelveen terecht, wand MID Tandartsen kan ook onafhankelijke en zorgvuldige second opinions geven bij verschillende soorten tand gerelateerde problemen. Door een second opinion te vragen van een andere specialist, krijgt u meer zekerheid over de behandeling die u gaat volgen of de behandeling die u volgt.

MID Tandartsen: ook voor uw kind

Zoekt u een betrouwbare en kindvriendelijke tandarts voor uw zoon en/of dochter? Dan bent u bij de specialisten van MID Tandartsen aan het juiste adres. Naast mondzorg voor volwassenen, kunnen onze specialisten u ook van dienst zijn als kindertandarts. Wij nemen graag de tijd om de tanden van uw kind goed te controleren, zodat wij goed kunnen controleren of de tanden van uw kind op de juiste manier groeien en op de juiste manier verzorgd worden. En bent u graag aanwezig bij de halfjaarlijkse controles van uw kind? Dan is dit altijd mogelijk, want ook ouders zijn meer dan welkom in onze tandartsenpraktijk.

   Avondtandarts Amstelveen     Tandarts Den Haag     Contact