Bij de orthodontist in Den Haag kunt u rekenen op een mooi eindresultaat

U bent op zoek naar een orthodontist in Den Haag? Dat treft, want dan kunt u bij MID Healthcare terecht. In onze vestiging in Den Haag Zeeheldenkwartier kunt u terecht voor diverse specialistische behandelingen van de beugeltandarts. Tevens is hier een mondhygiëniste en een tandarts werkzaam, u vindt bij ons dus alle expertise voor uw tanden onder één dak! Maak direct een afspraak door te bellen of om meer informatie op te vragen. Wij staan u graag te woord.

Alles voor uw gebit onder één dak

De orthodontist in Den Haag staat dagelijks voor u klaar en neemt uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Hij beschikt niet alleen over de laatste technieken, maar werkt ook met de beste materialen. Zo kunt u altijd met een gerust hart plaatsnemen in de stoel. Een mooi een regelmatig gebit kan ook bij u gerealiseerd worden en dat maken wij voor u graag zo prettig mogelijk. Tevens kunt u bij ons terecht voor cosmetische tandheelkunde en implantaten. Wij bieden diverse oplossingen wanneer u iets aan uw gebit wilt laten doen en hanteren een optimale communicatie met iedere patiënt.

Heeft u een afspraak met de orthodontist in Den Haag? Dan hoeft u nooit lang te wachten, wij werken namelijk zonder wachtlijst. Daarnaast maken wij kosten en behandelingen altijd inzichtelijk waardoor u achteraf nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

   Avondtandarts Amstelveen     Contact